5 x de leukste en meest originele cadeaus voor vrouwen

door admin

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vrouw of vriendin? Dan kun je dit een moeilijke zoektocht vinden. Vaak worden leuke en grappige cadeaus enkel aan mannen gegeven en krijgen vrouwen vaak cadeaus zoals een geurtje, een zeepje voor onder de douche of een sieraad. Toch zijn er heel veel vrouwen die een grappig cadeau zeker kunnen waarderen. Dit cadeau kan een kleinigheidje zijn om een glimlach op het gezicht te toveren, of je geeft het cadeautje gewoon voor de lol. Kijk eens op Happyshopper voor inspiratie en lees hieronder onze top 5!

1. Een leuke mok

Ben jij op zoek naar grappige cadeaus voor vrouwen? Kies dan eens voor een leuke mok. Eigenlijk zit je met een leuke mok nooit verkeerd, zeker niet wanneer ze veel koffie of thee drinkt. Ga eens op zoek naar een leuke mok met een grappig diertje erop of een mok met een quote die je aan haar doet denken. Voornamelijk mokken met een 3D ontwerp doen het altijd erg goed. Daarnaast zal een 3D mok nog meer opvallen, aangezien de meeste vrouwen nog geen 3D mok hebben!

2. Fluffy huissokken in opvallende kleuren

De laatste jaren zijn fluffy huissokken alleen maar populairder geworden. Dit is niet voor niets, aangezien er veel keuze is en fluffy sokken ook nog eens erg comfortabel zitten. Kies eens voor fluffy sokken met een opvallend en vrolijk ontwerp die extra zacht zijn. Fluffy sokken hebben als voordeel dat ze, naast dat ze erg grappig kunnen zijn, ook nog eens zorgen voor warme voetjes. Ze zijn heerlijk om te dragen tijdens een avondje op de bank en kunnen ook overdag thuis gedragen worden om koude voeten tegen te gaan. 

3. Een leuk familiespel

Ben je op zoek naar een cadeau voor een zus(je) of moeder? Dan is een familiespel een zeer goede keuze. Het leuke aan een grappig familiespel is dat je het samen kunt spelen en uren lol kunt hebben. Kies bijvoorbeeld voor een spel zoals Cards Against Humanity als je al wat ouder bent of ga voor Party en Co. 

4. Een wijncadeau

Er zijn veel vrouwen die het heerlijk vinden om een lekker glaasje wijn te drinken, bijvoorbeeld op een terrasje met de familie of op het strand met vriendinnen. Als jouw vrouw of vriendin ook zo veel van wijnen houdt, is het erg leuk om een wijncadeau te geven. Denk hierbij aan een extra groot wijnglas waar een hele fles wijn in past, een opvallende kleur die aangeeft wanneer het wine o’ clock is of een drijvend wijnglas voor in het water.

5. Een mysterybox

Houd jij wel van een beetje uitdaging? Dan kan een mysterybox ook ontzettend leuk zijn om te geven. Zoals de naam als zegt weet je niet precies wat er in een mysterybox zit. Het is een erg grappig cadeau om te geven, zeker wanneer je voor een mysterybox in een bepaald thema kiest. Daarnaast is het ook een erg spannend cadeau, omdat je zelf ook niet weet wat er in de box zal zitten. 

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren