Upgrade je auto met kleine aanpassingen

door admin

Onder autoliefhebbers is er een gezegde. “Als je niet omkijkt naar je auto wanneer je hem geparkeerd hebt, kocht je de verkeerde auto.” Gevoelens van trots, blijdschap en voldoening borrelen op bij het zien van uw bolide op de parkeerplaats. Maar wat als dit gevoel na verloop van tijd verandert. Het valt u op dat de kwaliteit van de lak afneemt, opeens lijken de velgen wel erg beschadigd en het interieur oogt verouderd. Is het tijd voor een nieuwe auto? Nog niet! Met upgrades kan je jouw auto terugbrengen naar nieuwstaat en transformeren naar een heuse blikvanger.

Kleine upgrades

Schoonheid zit hem in de details. Kleine aanpassingen kunnen al een lange weg gaan in het upgraden van je auto. Neem bijvoorbeeld het exterieur. De meeste mensen rijden rond met reclame van een autobedrijf onder het kenteken. Het aanpassen van de kentekenplaathouders voor de auto is een klein detail met een grote impact. Zo kan men de kentekenplaathouders bedrukken om een nieuwe look rond het kenteken te creëren. Dit oogt geregeld een stuk mooier of grappiger dan de standaard houder!

Andere voorbeelden van kleine exterieur upgrades zijn nieuwe spiegelkappen, gekleurde sierlijsten of koplamp/achterlicht aanpassingen. Dit garandeert een fris uiterlijk voor uw bolide. Gekeken naar het interieur zijn de kleine aanpassingen bijna eindeloos. Automatten, sportsturen, pookknoppen, head-up displays, neon verlichting… Bekijk online wat er mogelijk is qua vernieuwingen en weeg af of u het vindt passen in het interieur van uw auto.

Grote upgrades

Waarom stoppen bij kleine upgrades? Mocht je drastische veranderingen willen doorvoeren in de auto, zijn kleine aanpassingen vaak niet voldoende om de klus te klaren. Mocht de lak doffer ogen of zitten er beschadigingen in? Dan kan je deze laten bijspuiten voor een frisse make-over. Bent je echter uitgekeken op de huidige lakkleur? Wellicht kan je dan de auto laten wrappen of overspuiten. Bij beide mogelijkheden is het mogelijk om het exterieur te laten veranderen van kleur en hier ook teksten, patronen, racestrepen of liveries in verwerken. Let wel op. Bij het wrappen wordt een zelfklevend vinyl over de originele lak geplaatst, dit proces is dus omkeerbaar. Het overspuiten van de auto is echter niet terug te draaien. Wil je het uiterlijk nog verder aanpassen? Overweeg dan ook een nieuwe set velgen. Deze heb je in alle vormen, maten en kleuren. Een mooi afgestemde velg op de lakkleur kan het exterieur compleet af maken.

Het interieur kan nu niet achterblijven en kan ook volledig aangepast worden. Heeft u een sportief exterieur, dan passen hier ook sportieve nieuwe stoelen bij. De originele stoelen kunnen uit de auto gehaald worden en vervangen worden door stoelen die meer lijken op racestoelen. Een roodgekleurde stoel misstaat zelden in een sportief ogende auto. Mag de auto meer luxe uitstralen van binnenuit? Mooie materialen als leer, suède of carbon fiber kunnen op bijna alle plekken in de auto aangebracht worden.

Wat pak jij het eerste aan?

Al met al zijn de opties voor upgrades eindeloos. Een zoektocht naar wat aanpassingen kan makkelijk tot urenlange Googlesessies voor wraps, onderdelen en accessoires leiden. De upgrade en metamorfose van uw auto ligt hiermee binnen handbereik! Zo moet je wel met trots om blijven kijken naar je wagen.

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren