Laadpas

by admin
Laadpas

Een laadpas is een vereiste met het opladen van een elektrische auto. Waar het bij het tanken gewoon de betaalpas is, komt er bij een elektrische auto veel meer bij kijken. Om niet te verdwalen in de jungle van alle laadpassen hebben we er een aantal op een rijtje gezet. Mist u er één? Meld het de redactie!

Laadpas Maingau Einfach Strom Laden

Maingau Energie GmbH is een energieleverancier in Noord-Duitsland. Sinds 2018 bieden ze Europese laadpassen aan voor alle Europeanen. Nu kunnen Maingau-laadpassen worden gebruikt op ongeveer 60% van de laadpunten op het Europese continent, en vanwege hun scherpe prijzen op Fasted zijn ze erg populair in Nederland. 

Laadpas vandebron

Vandebron is een energieleverancier die duurzaamheid en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Ze bieden een laadpas en een eigen smartphone-applicatie. Bent u al een energieklant van Vandebron, dan ontvangt u een korting van 2 euro per maand op deze abonnementskosten.

Laadpas E-Flux

Sinds enkele jaren is E-flux een belangrijke speler geworden op de markt van elektrische voertuigen. Ze streven naar open standaarden in het laadstation, zodat hun klanten het back-end systeem van het laadstation voor het laadstation kunnen kiezen. Ze hebben in toenemende mate roamingovereenkomsten gesloten, waardoor ze hun dekking in de EU hebben uitgebreid, en zijn een van de weinige betaalkaarten die 100% transparant zijn voor hun tariefstructuur.
 

Laadpas Shell Recharge

Newmotion is een van de eerste aanbieders van betaalkaarten. Ze hebben de meeste roamingovereenkomsten en een van de grootste netwerken en doen er alles aan om deze manier te behouden. Ze zijn in 2017 overgenomen door Shell. Ze hebben veel roamingovereenkomsten met soms exotische netwerken, waarin geen enkele andere Nederlandse betaalpas kan werken. Bij NewMotion zijn lage prijzen niet het belangrijkste criterium.

Laadpas Vattenfall Incharge

De belofte van Vattenfall aan ons is “geen fossielen binnen een generatie”. Vattenfall zet zich al lang in voor elektrische voertuigen en duurzame ontwikkeling en bouwt onder meer het grootste windpark op de Noordzee. Naast hun succesvolle projecten in Amsterdam, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg werken ze sinds 2019 hard aan het ontwikkelen van snelladers op alle locaties in McDonald’s.

Laadpas Elbizz

De Elbizz-tariefkaart is een tariefkaart op het Last-Mile-Solutions-platform en de scherpe rente voor elk scheermes is slechts 0,06 euro. De aankoopprijs van de pas is € 12,95, anders is de laadpas 100% gratis, dus er zijn geen service- of roamingkosten en geen maandelijkse kosten. Het basis kWh-tarief dat ze tijdens het opladen hebben ingesteld, ook wel het CPO-tarief genoemd.

Laadpas Justplugin

Justplugin is een provider die hun tariefkaart in 2019 op het nieuwe platform Everon van EV-Box heeft gelanceerd. Transparantie is een belangrijke kernwaarde van Justplugin, wat tot uiting komt in de communicatie van tarieven Alle basistarieven worden op grote schaal gepubliceerd op haar website.

Laadpas Eneco

De groenste energiegigant van Nederland heeft een servicekostenkaart “Peace Mood”. Eneco is met zijn vaste prijs een leverancier waar u zich geen zorgen over hoeft te maken. De wisselkoers is overal hetzelfde.

Laadpas MoveMove

U kunt de MoveMove laadpas gebruiken bij alle Nederlandse laadpalen. Daarnaast kan de kaart ook worden gebruikt om te betalen voor parkeren, autowasstraten, autovloeistoffen, openbaar vervoer, tanken of alternatieve vervoersdiensten voor hybride chauffeurs. Dit maakt de pas ook van toepassing op gemengde wagenparken, omdat u op één factuur voor alle medewerkers laad- en tankkosten ontvangt.

Laadpas Plugsurfing

Plugsurfing is een van de eerste aanbieders die geheel Europa tegenkomt. Ze zijn sinds 2012 op de markt en hebben met hun beroemde oplaadsleutels een zeer groot en betrouwbaar netwerk. Plugsurfing kan altijd nieuwe overeenkomsten sluiten, zodat hun netwerk zich blijft ontwikkelen. Ze behoren tot de duurdere aanbieders, maar zijn in ieder geval transparant voor prijzen. In hun app vind je de prijzen van veel oplaadpunten, wat erg handig is voor mensen die van tevoren willen weten hoeveel hun laadproces gaat kosten.

Laadpas Total Vroaming Energie & Onderweg

Total biedt een concurrerend product op de laadpassen markt, gericht op de EV rijder die veel rijdt en laadt, en daarbij zo min mogelijk zorgen wil. Met hun laadpas op het stabiele Greenflux platform hebben ze toegang tot zeer veel netwerken, ook buiten Nederland. Bij deze laadpas hoort een vast energiecontract thuis én een maandelijkse vergoeding. Vervolgens kun je overal opladen voor hetzelfde tarief als thuis.

Laadpas Eins E-Mobil

Eins is een energieleverancier uit Saksen en biedt laadkaarten en applicaties aan via het Chargecloud-platform, inclusief RFID-laadkaarten. Je kunt via de app een account aanmaken en je kunt bij het aanmaken van een account ook aangeven of je een pinpas wilt sturen. Let op: noteer bij het registreren de postcode als volgt: “1234 AB” Gebruik dit account om in te loggen op de applicatie. Voordat u een vergoedingskaart aanvraagt, moet u een betalingsmethode toevoegen via “Gebruikersaccount / Opties”. (IBAN). U kunt de applicatie direct gebruiken. Hun oplaadkaarten kunnen worden gebruikt in ongeveer 40% van de laadstations in Europa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteren Lees meer