Private lease wanneer voordelig?

door admin

Steeds meer particulieren willen gebruik maken van private lease. Misschien ben je ook wel benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten hoe dat het in zijn werk gaat. Het is dan verstandig dat je je er in gaat verdiepen. Om te beginnen heb je misschien geen zin om jaren te moeten sparen voor een auto, je wil ook geen lening afsluiten en je spaarrekening daar wil je vanaf blijven. Toch kun jij dan een nieuwe auto rijden, dankzij private lease. Hierbij ga je namelijk een vast bedrag per maand betalen en dan kun jij in de nieuwste auto rijden en dan zijn alle vaste kosten inbegrepen bij dat maandbedrag. Hierbij kun je denken aan onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting en reparatiekosten. De brandstof betaal je wel zelf, maar onverwachte kosten zijn verleden tijd.

Voordelen private lease

Het voordeel van private lease is dat jij een nieuwe auto kunt rijden, zonder dat je aan je spaarrekening hoeft te komen. je hebt ook het voordeel dat je een vast bedrag per maand moet betalen, je hebt geen last meer van onverwachte kosten. Het maandbedrag is inclusief onderhoud, wegenbelasting en verzekeringen. Je kunt na je lease contract de auto ook weer inleveren zonder verkoop gedoe. Zelf behoud je je schadevrije jaren nog en je betaalt echt alleen maar de brandstof.

Keuzes maken 

Het is altijd verstandig om de private lease aanbiedingen op je gemak te bekijken. Dit kun je het beste doen bij de grootste private lease vergelijker van Nederland en daar vind je dan meer dan 25 automerken, 100 modellen en wel 1000 lease aanbiedingen! Op deze manier ga jij ook echt ontdekken dat je voordelig uit gaat zijn en dat is wat je nodig hebt! Waar moet je aan denken bij het maken van een goede keuze?

  • Ga voor jezelf eerst na hoeveel geld je per maand te besteden hebt aan private lease.
  • Bereken hoeveel kilometer je per jaar ongeveer gaat rijden.
  • Voor welke periode wil jij een auto leasen?

Als je een antwoord hebt op deze vragen, dan kun jij de vergelijkingen starten en bekijken welk aanbod de beste deal is voor jou! Je moet er geen haastwerk van maken, het is goed om je er eerst goed in te verdiepen en ook de voorwaarden door te nemen. Hoe beter je bent voorbereid, hoe beter je een verantwoorde keuze kunt maken.

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren