Wat is shortlease?

door admin

Heb je wel eens van shortlease gehoord? Hier maken steeds meer mensen gebruik van die tijdelijk op zoek zijn naar een auto, maar niet vast willen zitten aan een langdurig leasecontract. Shortlease is dan de oplossing, want dan kun jij namelijk een auto leasen voor de periode wanneer dat jij hem echt nodig hebt. Je zou al een auto kunnen leasen vanaf een maand en dan kun je het leasecontract vanaf dan ook weer maandelijks opzeggen. Het voordeel daarvan is dat jij geen financiële risico hebt. Je gaat natuurlijk wel eerst op zoek naar een professional en dan kun jij gebruik maken van deze dienst voor een scherpe prijs.

Voordelen shortlease

De reden dat zoveel mensen van shortlease gebruik willen maken, is omdat ze geen jaren vastzitten aan een leasecontract. Misschien heb je een kort project in binnen- of buitenland, dit kan dan een ideale uitkomst bieden. Je zou het kunnen zien als de middenweg tussen een auto huren of een langdurig leasecontract.  De voordelen op een rijtje:

  • Je hebt geen financieel risico. Je hoeft namelijk niet in één keer een flink bedrag te investeren. 
  • Alles wordt/is voor je geregeld. Je betaalt een vast bedrag en dat is dan inclusief de allrisk en ongevallenverzekering. Maar ook onderhoud en reparatie, motorrijtuigbelasting, afschrijving en hulp bij pech onderweg zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Je zit nergens aan vast, je hebt een minimale huurperiode van een maand en die kun je vanaf dan dagelijks opzeggen.

Wanneer dat je ook van deze voordelen wil genieten, is het aan te raden om na te gaan in wat voor auto je wil rijden en voor welke periode. Zo kun jij namelijk zelf ontdekken wat de kosten dan worden per maand.

Kies voor shortlease auto zakelijk

Steeds meer mensen maken gebruik van de optie shortlease auto zakelijk, maar waarom? Je maakt er vaak gebruik van wanneer dat je voor een kortere periode op zoek bent naar een auto. Je hebt hierbij dan geen hoge huurprijzen of contracten waar je langere tijd aan vast zit. Het enige wat van tevoren vast staat is dat jij een minimale leasetermijn af moet sluiten van één maand. Dit is dus goed te overzien en dan kun je het contract ook dagelijks opzeggen (dit noemen we dus echt shortlease). Bij shortlease auto zakelijk heb jij volop keuze uit de nieuwste modellen, je bent snel onderweg met je nieuwste aanwinst en dat wil jij toch ook ervaren?

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren