Zakelijk een auto leasen

door admin

De aanschaf van een auto is niet voor iedere onderneming haalbaar. Het kopen van een auto betreft een kostbare investering die niet iedere onderneming kan opbrengen. Maar wat nou als je voor de uitvoering van de werkzaamheden een auto nodig hebt? Dan kun je een auto zakelijk leasen! Je hoeft dan niet in één keer een grote geldsom te betalen. Je betaalt gewoon maandelijks een bedrag en in ruil daarvoor heb jij een auto tot je beschikking.

Leaseauto’s voor ieder budget

De mogelijkheid tot het leasen van een auto is voor veel ondernemers plezierig. Ook als er geen budget is voor de aanschaf van een auto, kan men een auto gebruiken. Maar ook voor het leasen van een auto geldt dat niet iedere onderneming over hetzelfde budget beschikt. Gelukkig is het aanbod leaseauto’s heel groot. Er is binnen elke prijscategorie een mooie lease auto te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een compacte stadsauto. Het maandbedrag dat je voor dit type auto moet betalen, is relatief laag. Lijkt jouw perfecte auto niet binnen het budget te passen? Dan kun je ook het leaseaanbod occasions bekijken. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat je jouw droomauto in een tweedehands uitvoering wel kunt bekostigen.

Groeiend aanbod elektrische leaseauto’s

De leaseauto’s die je als ondernemer kunt leasen zijn heel divers. Van compacte auto’s tot riante luxueuze auto’s van toonaangevende automerken. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om te kiezen voor elektrisch leasen. Het aanbod elektrische leaseauto’s groeit gestaag. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Het gebruik van brandstofauto’s komt steeds meer ter discussie te staan. Dit heeft alles te maken met de schadelijkheid voor het milieu. De brandstofauto’s worden daarom dan ook op steeds grotere schaal vervangen door elektrische auto’s. Wil jij als bedrijf zijnde laten zien dat jullie ook duurzame keuzes maken? Dan is de keuze voor een elektrische zakelijke leaseauto’s een slimme zet. 

Alle voordelen van elektrische leaseauto’s

Brandstofauto’s moeten steeds vaker plaatsmaken voor de elektrische auto. En dat is een ontwikkeling die zich alleen maar verder zal voortzetten. Men wil wereldwijd de klimaatverandering een halt toeroepen. En het in de ban doen van brandstofauto’s is iets dat hieraan bijdraagt. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen voor jou als zakelijk rijder? Het is uiteraard plezierig dat je een positieve bijdrage levert aan het milieu. Maar zijn er nog meer voordelen? Als je kiest voor een elektrische leaseauto zal je dit financieel merken. Je bespaart namelijk op brandstofkosten en je hebt te maken met een interessante bijtelling. Er zijn dus genoeg redenen om voor een elektrische zakelijke leaseauto te kiezen.

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren