Hoe werkt het financieren van een Polestar

door admin

Je bent overtuigd. Helemaal om. Je gaat elektrisch rijden in de Polestar. Daarmee laat je zien smaak te hebben, want de Polestar mag er in alle opzichten zijn. Vraag; hoe werkt dan het financieren van een Polestar.

Drie verschillende opties als je Polestar wilt rijden

Heb jij je keuze gemaakt, dan is het een kwestie van betalen. Hoe pak je dit aan bij de Polestar. In het algemeen worden je drie opties geboden. Daarbij is getracht om zoveel mogelijk rompslomp te voorkomen. Behalve het op de reguliere wijze kopen van de auto kun je ook kiezen voor twee leaseopties: operational lease en private lease.

Grotere en kleinere leasemaatschappijen

Ga je zakelijk gebruikmaken van de Polestar? Dan help je de CO2 uitstoot te voorkomen en profiteer je van de grote actieradius en de mogelijkheid om geheel handsfree te werken. Voor elk modern wagenpark geldt de Polestar als een ideale auto. Kies je voor operational lease, dan kan dit geregeld worden via alle grotere leasemaatschappijen in ons land, terwijl ook steeds meer kleinere maatschappijen het leasen van de Polestar mogelijk maken. Kies je voor operational lease, dan is de verzekering, het onderhoud, reparaties, banden, vervangend vervoer en belasting inbegrepen bij het bedrag dat je per maand betaalt. Het maakt de Polestar interessant voor zowel MKB’ers en ZZP’ers.

Geen zorgen over de wederverkoop van de auto

Voordeel is dat je geen investering hoeft te doen voor het aanschaffen van de auto. Ook heb je amper administratieve lasten, heb je niet te maken met afschrijving en hoef jij je al evenmin zorgen te maken over de wederverkoop van de auto. Je kunt de auto uiteraard ook op de reguliere wijze kopen. Je kunt afrekenen met Visa en iDeal. Bij zakelijke koop doe je een aanbetaling, dat bedrag krijg je later tijdens het bestelproces weer terug. Je ontvangt een mail wanneer je het nog resterende bedrag moet betalen. 

Kies de leaseduur en het bedrag dat je per maand wilt betalen

De derde optie is kiezen voor private lease. Het voordeel is dat je niet de verplichtingen hebt die je wel hebt als je de auto in eigendom hebt. Je kiest bij deze vorm van leasen zelf de leaseduur en het bedrag dat je per maand betaalt. Dit kan afgestemd worden op het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de looptijd. Er kan dus in alle gevallen maatwerk geleverd worden als je kiest een Polestar te gaan rijden.

In Groningen kunt u ook particulier een auto leasen. Het belangrijkste waar u op moet letten bij particulier leasen, is het type auto dat u wilt leasen. Lees hier alles over auto leasen Groningen.

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren