Leasecontract overnemen

door admin

Een stilstaande leaseauto op de parkeerplaats, dat is zonde! Leaseauto’s die niet worden gebruikt kosten namelijk geld. Zeker als er nog een lang lopend leasecontract aan verbonden is. Wist jij dat je iemand anders heel blij kan maken met jouw leaseauto? Bij LeaseSwap worden vraag en aanbod op gebied van leasecontracten samengebracht voor een win-winsituatie. Meer weten? Lees verder.

Voordelen leasecontractovername

LeaseSwap is veel meer dan alleen een marktplaats voor auto leasecontracten. Het grote verschil zit ‘m vooral in de professionele begeleiding. Onze SwapBuddy’s helpen zowel de plaatsers als zoekers met het realiseren van een snelle Swap. Dat doen zij door vanuit hun grote netwerk, bestaande uit wagenparkbeheerders en ondernemers, een ideale match uit te zoeken. De voordelen van een leasecontract overnemen via LeaseSwap zijn:

  • Geen hoge afkoopkosten (boete) vanuit de leasemaatschappij;
  • Professionele begeleiding tijdens de plaatsing, zoekopdracht en contractafhandeling;
  • Inclusief reiniging en transport voor een optimale overdracht.

Aanbieden leasecontract

Wil jij je leaseauto ter overname aanbieden? Bezoek dan ons platform en start met het invullen van je kenteken. Automatisch worden de meeste gegevens direct uit de RDW-database gehaald. Aanvullend hoef je dus alleen nog de open velden in te vullen en klaas is Kees. Beheer jij een wagenpark en wil je meerdere leaseauto’s in één keer aanbieden? Dan kan dat extra voordelig. Neem in dat geval contact op via contact@leaseswap.nl.

Overnemen leasecontract

De keuze is reuze; op LeaseSwap is voor ieder wat wils te vinden. Bekijk ons aanbod maar eens. De keuze voor een auto is natuurlijk een persoonlijke. Rijd je bijvoorbeeld liever op benzine of elektrisch? En zou je die mooie BMW niet liever in een andere kleur hebben? Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw droomauto niet direct tussen ons aanbod staat. In dat geval kan je geheel vrijblijvend een zoekopdracht achterlaten bij een van onze SwapBuddy’s. Zij gaan actief op zoek naar de auto die jij zoekt.  

Kortom, of je nou op zoekt bent naar een leaseauto óf daar juist van af wilt: breng een bezoek aan leaseswap.nl en kom in contact met één van onze SwapBuddy’s. Wij maken de swap!

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren