Private lease wat is dat?

door admin

Als je graag in een nieuwe auto wil rijden, maar je wil niet aan je spaarrekening komen om een nieuwe auto te kunnen kopen, kan private lease de oplossing zijn. Hierdoor kun je namelijk in de nieuwste auto rijden, en dat voor een vast bedrag per maand! Dit is ideaal, want hierdoor hoef je geen jaren te sparen of leningen af te sluiten. Het kan veel sneller en het is nog leuk ook om er gebruik van te maken. Op zakelijk gebied wordt er al veel gebruik van gemaakt, maar ook particulieren kunnen er van genieten. 

Waarom private lease vergelijken?

Voordat je gebruik gaat maken van deze optie, kun je je er maar beter eerst in verdiepen en private lease vergelijken. Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat jij een vast bedrag per maand gaat betalen. Maar bij dat bedrag horen de afschrijving, wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, vaak ook de pechhulp in Nederland (en soms ook Europa) en vervangend vervoer. Het enige wat jij zelf gaat betalen zijn de brandstofkosten en eventuele boetes die je krijgt door te hard rijden. Maar dat spreekt eigenlijk wel voor zich. Het is goed dat je weet waar je aan toe bent, ziet wat aanbieders jou te bieden hebben en dan een mooi aanbod kunt kiezen waar jij je fijn bij voelt.

Hoe werkt private lease?

Om een goed beeld te krijgen van wat de kosten zijn bij private lease, is het goed om een vergelijking te starten. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

  • Om te beginnen ga je offertes aanvragen. Je geeft daarbij aan wat je precies zoekt op het gebied van private lease. Je kunt aangeven wat voor auto je zoekt, hoeveel jaar je wil leasen en hoeveel geld je per maand wil besteden aan leasen. Als je dit weet dan kun je een aanbieder kiezen en de prijzen opvragen.
  • Als je een aanvraag hebt ingediend bij een aanbieder dan moeten zij deze eerst goedkeuren. Er zal dan gekeken worden of dat je het financieel ook waar kunt maken en private lease bij je past. Meestal wordt private lease al snel goedgekeurd!
  • Je hebt hoe dan ook veertien dagen bedenktijd. Als je tevreden bent en je aanvraag is goedgekeurd, dan kan het ongeveer acht tot twintig weken duren voordat je auto wordt geleverd. Vanaf dat moment kun jij veilige kilometers gaan maken in je nieuwe auto. 

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren