Tesla pick-up truck “Cybertruck” presenteert zich met allerlei ruwe kantjes

door admin

Tesla heeft zijn lichte vrachtwagen “Cybertruck” uitgebracht. De inhoud die ons hier wordt getoond, is mogelijk niet onmiddellijk voorspelbaar. We hebben hieronder foto’s, officiële details, specificaties, prijzen, assortimenten, etc. voor u samengesteld. Zeker, met de introductie van pick-uptrucks zal Tesla een ander autosegment elektrificeren en daarmee de doelgroep uitbreiden.

Met de introductie van de pick-up dekt Tesla nu (na de officiële lancering van de Tesla Model Y en Roadster) de meeste van de belangrijkste segmenten voor voertuigen. De Model S (grote sedan), Model 3 (compacte tot middelgrote sedan), Model X (grote SUV), Model Y (crossover) en de Roadster (supersportwagen) staan aan de start. Nu aangevuld met de gepresenteerde Cybertruck.

Tesla Cybertruck – drie varianten
Musk heeft zijn woord voor de Verenigde Staten gehouden en brengt de Tesla Cybertruck op de weg voor minder dan $ 50.000. We gaan in op de prijzen in de volgende paragraaf. Allereerst de opmerking dat deze voor Duitsland nog niet zijn bevestigd. Op dit moment is het alleen mogelijk om de Cybertruck te pre-orderen. Dit zal dan de configuratie kunnen voltooien wanneer de productie eind 2021 start. De productie van Tri Motor AWD begint naar verwachting eind 2022.

Enkele motor RWD – $ 39.900
Dubbele motor AWD – $ 49.900
Tri Motor AWD – $ 69.900
Alle drie de versies van de Cybertruck hebben ook de mogelijkheid om tegen een meerprijs van 7.000 dollar gebruik te maken van de “zelfrijdende” functie. De drie Cybertruck-varianten van Tesla verschillen niet alleen qua motorisering – die nog niet genoemd is – maar ook qua actieradius en aanhangergewicht dat kan worden getrokken. Hier zijn de bekende feiten:

Bereik van de cybertruck na rit

Single Motor RWD -> 400 km bereik
Dual Motor AWD -> 480 km bereik
Tri Motor AWD -> 800 km bereik

Trekbare aanhangerlading van de Cybertruck na rit

Enkele motor RWD -> 3.400 kilogram
Dubbele motor AWD -> 4.500 kilogram
Tri Motor AWD -> 6.350 kilogram

Versnelling van de cybertruck na rit

Single Motor RWD – van 0 tot 100 km / u in <6,5 seconden
Dual Motor AWD – van 0 tot 100 km / u in <4,5 seconden
Tri Motor AWD – van 0 tot 100 km / u in <2,9 seconden

Topsnelheid van de cybertruck na rit

Eenmotorige achterwielaandrijving – 177 km / u
Dubbele motor AWD – 193 km / u
Tri Motor AWD – 209 km / u

Tesla Cybertruck Design-hoeken en hoeken De productielijn van Tesla-vrachtwagens is heel eenvoudig. Alles wat Tesla tot nu toe heeft geleverd, is eenvoudiger dan het, maar op zijn eigen manier modern. In plaats van het lichaam op het frame te plaatsen, creëerde Tesla een nieuw platform dat gebruikmaakt van een skeletstructuur. Dit maakt Cybertruck erg stabiel. Net als Tesla Semi is ook Tesla Cybertruck uitgerust met “Tesla Armor Glass”.

“De Cybertruck is uitgerust met een schaal die is ontworpen om ultieme duurzaamheid en bescherming van de inzittenden te bereiken. Uitgaande van het bijna onverwoestbare exoskelet, van de superharde 30 keer koudgewalste roestvrijstalen structurele huid tot Tesla gepantserd glas, is elk onderdeel Heeft een uitstekende sterkte en duurzaamheid. “

Binnenin biedt deze elektrische auto plaats aan 6 personen en is hij uitgerust met een laadruimte van 1,98 meter lang, die Tesla “Cybertruk Safety” noemt. Het dak is overdekt, maar als u spullen hoger dan het “Cybertruck-Safe” dak wilt vervoeren, kunt u het oprollen. De achterste baffle van de E-Pickup kan niet alleen horizontaal worden geopend, maar ook verder worden neergeklapt. Het daarin aanwezige uitschuifbare element kan worden gebruikt om een oprijplaat te vormen, zodat motorfietsen, quads etc. op het voertuig kunnen worden geladen zonder een extra oprit te hoeven dragen. Cybertruck wordt standaard geleverd met adaptieve luchtvering, die prestaties onder verschillende belastingen moet ondersteunen.

Het voertuig zal worden uitgerust met een omvormer om 110 en 220 volt elektriciteit te leveren, dus er is geen draagbare generator nodig om elektrisch gereedschap te gebruiken. De levering omvat ook een luchtcompressor voor het leveren van persluchtgereedschap. Het is de bedoeling dat de omringende camera’s automatisch parallel parkeren mogelijk zullen maken.

Het interieur van de Cybertruck is een klassieke Tesla met zijn minimalisme en lichtheid, met comfortabele stoelen en een groot touchscreen geoptimaliseerd voor werk en entertainment.

Tesla Cybertruck – meer dan alleen een elektrische pick-up 

Tesla Cybertruck zal naar verwachting ongeveer 2.700 kilogram wegen, en een van de apparaten kan 675 pk in de weegschaal duwen. Deze waarden zijn nog niet bepaald. Zeker is dat de volledig elektrische pick-up truck optioneel een volledige cabinedruk kan hebben. Dit kan worden bestuurd als een amfibievoertuig en op Mars worden uitgevoerd.

Tesla bevestigde dat het thuis, in hotels en andere plaatsen geld kan vragen voor elektronische ophaling via daarvoor bestemde dozen die aan de muur zijn bevestigd. Hij heeft ook toegang tot het Tesla-netwerk dat bestaat uit meer dan 14.000 superchargers, waaronder superchargers die de nieuwste V3-technologie gebruiken. Deze zijn met name gunstig voor het gebruik van elektrische voertuigen tijdens lange afstanden of wanneer er veel elektriciteit moet worden verbruikt.

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren