Wat zijn de beste tweedehands auto’s om te leasen in 2022?

door admin

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om een auto te leasen in plaats van de vierwieler te kopen. Eerder werd door veel Nederlanders gedacht dat dit alleen mogelijk was voor ondernemers, maar ook particulieren kunnen vandaag de dag een leasecontract afsluiten. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor een nieuwe auto, al kun je hedendaags ook een occasion leasen. Hieronder lees je voor welke modellen je dan het beste kunt kiezen!

Honda Accord uit 2014

Of je nu een stijlvolle coupé, een efficiënte hybride of een gezinssedan zoekt, bij de Honda Accord uit 2014 maakt het niet uit. Er zit namelijk sowieso iets geschikts voor je tussen! Deze tweedehands auto kan geleaset worden via Privateleaseused.nl en heeft een mooi uiterlijk. Bovendien is het betrouwbaar en biedt het diverse configuraties. Hierdoor is de Accord geschikt voor veel verschillende mensen! 

Mazda3 uit 2015

Zowel de sedan als de hatchback van de Mazda3 uit 2015 zijn stijlvolle, plezierige, praktische voertuigen met een laag brandstofverbruik en een royale lijst met functies. Kiezen voor deze tweedehands vierwieler bij Private Lease Used is daarom zeker een aanrader, al kun je uiteraard ook voor een nieuwer model gaan. 

Toyota Camry uit 2014

Eigenlijk zijn alle Camry modellen solide auto’s, maar dit geldt al helemaal voor de exemplaren uit 2014. Dit voertuig van Toyota is bovendien redelijk luxueus, terwijl het ook nog eens vol met functies zit in de XLE-trim. Je kunt bij de Camry trouwens ook voor een hybride of sport model kiezen, deze laatste optie heeft standaard een zonnedak.

Honda Civic uit 2015

Als je graag een compacte tweedehands auto wilt leasen dan ben je bij de Honda Civic aan het juiste adres. Deze vierwieler scoort namelijk ontzettend hoog volgens veel experts! Een ander pluspunt van de Civic uit 2015 is dat het verkrijgbaar is in diverse uitvoeringen: coupé, sedan, sportief, hybride en aardgas. Vergelijk alle opties met elkaar zodat je uiteindelijk een leasecontract voor de juiste Honda Civid uit 2015 kunt afsluiten.

Kia Soul uit 2017

Wil je liever een wat nieuwere auto leasen? De Kia Soul uit 2017 hoort dan op je shortlist te staan. Dit combineert een vleugje plezier met de dagelijkse levensbehoeften. Deze auto heeft een blokachtig uiterlijk, wat ervoor zorgt dat er in het voertuig veel ruimte te vinden is. In de topversie van Exclaim heeft het bovendien ook nog eens een pittig turbomotor van 201 pk. 

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren