Een elektrische auto van de zaak

door admin

Een auto van de zaak is iets wat we tegenwoordig niet meer uit het hedendaagse leven weg kunnen denken. Veel mensen maken gebruik van een auto van de zaak en dat is ook logisch. Er kleven allerhande voordelen aan, zowel voor jou als voor je werkgever. Het is dan ook goed om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die een auto van de zaak met zich meebrengen, zeker als je hierbij gaat voor een elektrische auto van de zaak. We nemen deze even met je door, zodat je helemaal op de hoogte bent van wat er speelt als je gaat voor een auto van de zaak.

Waarom een auto van de zaak?

Een auto van de zaak brengt zowel voor jou als voor je werkgever voordelen met zich mee. Voor jou is het duidelijk. Je hoeft niet zelf een auto aan te schaffen, met alle hoge kosten die hierbij komen kijken. De aanschafprijs van een auto, zeker van een elektrische, mag toch flink worden genoemd en op deze manier komt dat helemaal te vervallen. Daar komt bij dat jouw werkgever alle randzaken van het autogebruik ook afhandelt. Als je bijvoorbeeld kosten maakt voor benzine (of, in het geval van een elektrische auto, stroom), dan kun je deze bij je baas declareren. Maar ook voor een werkgever is het goed om een werknemer een auto van de zaak te geven. Je zorgt er dan namelijk voor dat een werknemer meer mobiel is, wat natuurlijk heel handig is als deze werknemer regelmatig voor jouw bedrijf op stap moet. Daar komt bij dat je jouw werknemer ook ondersteunt en het zo leuker voor ze maakt om voor jou te werken!

Een elektrische auto van de zaak

Als je jouw werknemer een auto ter beschikking wil stellen, dan is het goed om hierbij te kiezen voor een elektrische auto. Je draagt dan een steentje bij aan een beter milieu, maar je bespaart ook op kosten. Zo kun je namelijk subsidie krijgen bij de aanschaf van de auto, waarbij je ook niet meer te maken hebt met hoge brandstofkosten. Maak dan ook de keuze voor een elektrische auto. Er zijn steeds meer modellen die op de markt komen. Elke autofabrikant snapt dat het aanbieden van elektrische auto’s echt de toekomst is. Er wordt steeds meer geld gestopt in de ontwikkeling van elektrische auto’s. Daar komt bij dat de maatschappij eigenlijk ook steeds meer de overstap naar elektrische auto’s aan het maken is. Men snapt dat de brandstofauto een relikwie van het verleden begint te worden. Laat zien dat jouw bedrijf ook vooruitstrevend en milieubewust is!

Lees ook: Elektrisch leasen voor ondernemers: wat zijn de zakelijke voordelen?

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren