Nog op zoek naar een nieuwe auto? Wat dacht je van de Renault Austral!

door admin

Sta je op het punt om jouw huidige auto in te ruilen voor een andere, maar weet je nog niet zo goed welke auto je er voor terug wil hebben? Wil je elektrisch gaan of blijven rijden, dan hebben we een goede tip voor je: de Renault Austral. Dit gloednieuwe model van het automerk Renault is een SUV uit het C-segment die ruimte biedt voor vijf volwassenen. Wil je graag meer weten over deze nieuwe auto van het Franse automerk? Lees dan snel verder!

Alle ruimte die je nodig hebt

De nieuwe Renault Austral is een ruime SUV die jou alle ruimte biedt die je maar nodig hebt. Hij biedt meer dan genoeg ruimte voor vijf volwassen personen en daarnaast natuurlijk ook voor de nodige bagage. Met de auto op vakantie gaan wordt ineens een stuk makkelijker en comfortabeler met deze SUV. Ook als je wat langere benen hebt, kun je prima op de achterbank zitten. De auto beschikt namelijk over 27,4 centimeter aan knieruimte op de achterbank. Dit model biedt een ruimte voor bagage van 500 liter, wat over het algemeen toch wel genoeg zou moeten zijn om goed op vakantie te kunnen met z’n vijven. Heb je ooit meer ruimte nodig en ben je met minder mensen? Dan kun je de achterstoelen ook nog eens neerklappen om een bagageruimte van 1525 liter te creëren. Geen geprop meer dus.

De technologische kant

Op het gebied van techniek is de Renault Austral wat geavanceerder dan je van het merk gewend bent. Het openR-display blend mooi in met de rest van het interieur en biedt je een hoop opties. Je kunt met behulp van dit display makkelijk gebruik maken van Google apps zoals de Google Assistant, Google Play en Google Maps. Zo heb je dus geen eigen ingebouwde navigatie meer nodig. Tijdens het rijden kun je genieten van de ondersteuning van de auto in de vorm van Adaptive Cruise Control, Active Driver Assistant, Lane Centering, een 360 graden 3D-camera en geautomatiseerde parkeerhulpen en dode hoek waarschuwingen.

De prijzen van de Renault Austral

De Renault Austral is een luxe Hybrid SUV die veel opties biedt op het gebied van motoren. De prijs van de auto is onder andere natuurlijk afhankelijk van de motor die je kiest, maar ook van extra opties die je wel of niet erbij wil hebben. Dankzij zijn milieuvriendelijke karakter is de Renault Austral ook een aanrader voor zakelijke lease of private lease. De verschillende uitvoeringen van de auto waar je uit kunt kiezen zijn: de Austral Equilibre, de Austral Techno, de Austral Techno Esprit Alpine, de Austral Iconic en Austral Iconic Esprit Alpine. 

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren