Tesla bewijst dat elektrisch rijden wel degelijk rock & roll is

door admin

Elektrisch rijden suf en alleen iets voor oudere mensen? Wie dat zegt, heeft geen goed beeld van wat elektrisch rijden inhoudt en wat de mogelijkheden zijn. Hoewel misschien niet zo rock & roll, is het allesbehalve iets voor alleen de geitenwollensokken mensen. Kijk alleen maar eens naar het Amerikaanse merk Tesla.

Hoezo geitenwollensokken auto’s? Van 0 naar 100 kilometer in nog geen drie tellen

Want hoe rock & roll is het om van 0 naar 100 kilometer per uur te zoeven in slechts 2,6 tellen? Dat lukt je met een rock & roll model op benzine of diesel echt niet hoor. En wat dacht van de Tesla Model X met een 1020 PK? Nou, waar blijf je nou met je rock & roll? Natuurlijk is de Tesla niet een juiste afspiegeling van alle elektrische auto’s die beschikbaar zijn. Maar hoewel de verschillen tussen een elektrische auto en die met een verbrandingsmotor groot zijn, geldt dat in het geheel niet voor het uiterlijk en de uitstraling van de auto.

Style je elektrische auto geheel naar wens

Ook een elektrische auto style je op precies die manier die jou aanspreekt en die jij voor ogen hebt. Ook bij je elektrische auto kan je van de mooiste velgen voorzien. Heb je een Tesla, kijk dan zeker eens naar de Tesla velgen in de Wheelpoint webshop. Daar ervaar je dat je jouw elektrische auto precies die uitstraling kunt geven die jij voor ogen hebt. 

Geen invloed op de veiligheid en het verbruik van de auto

Wat dat betreft zit er dus geen verschil tussen een elektrische vierwieler en een auto met een verbrandingsmotor. De een zal de auto altijd in originele staat laten, de ander kiest voor bijvoorbeeld sportieve velgen. En wees gerust; koop je sportieve velgen voor je Tesla dan heeft dat geen enkele invloed op het verbruik van de auto, zoals je auto ook al niet minder veilig wordt. Je geeft met andere velgen je auto alleen een andere uitstraling, en wel precies die uitstraling die bij jou en jouw Tesla past.

Lees ook: Tesla vergroot het bereik van de goedkoopste Model 3 tot 448 kilometer

Altijd een mooie velg voor je elektrische auto

Of het nou gaat om de Tesla S, Model 3 of Model X, je vindt altijd een mooie velg voor jouw elektrische auto. Daarmee kun je een elektrische auto dus net zo sportief maken als je zelf wilt. En wil je dat niet, dan houd je het gewoon bij je eigen velgen. Even goede vrienden. 

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren