Top 3 bedrijfswagens van Volkswagen

door admin

Wil je ontdekken wat de nieuwe bedrijfsvoertuigen van Volkswagen zijn? Lees dan snel onze blog, want hier vertellen we je er alles over. Volkswagen is één van de bekendste automerken van dit moment. Dat is niet zonder reden. Als je wel eens in een Volkswagen hebt gereden, bedrijfsvoertuig of niet, dan weet je wat je aan hen hebt. Zij staan garant voor kwaliteit, auto’s die lang mee gaan en waar je met veel plezier en comfort in zult rijden. We kunnen ons daarom wel voorstellen wat de nieuwe bedrijfswagens van Volkswagen gaan zijn. We gaan je er in deze blog meer over vertellen.

Volkswagen ID. Buzz

Er zijn twee uitgaven van deze bedrijfswagen van Volkswagen: de standaard ID. Buzz en de ID. Buzz Cargo. Deze laatste variant is wat ruimer, ideaal voor bedrijven die net wat meer ruimte in hun bedrijfsvoertuig nodig hebben. Het is de laatste tijd de trend en ook Volkswagen doet hier aan mee: elektrische bedrijfswagens. Dit busje is 100% elektrisch. Maar het is veel meer dan dat. Het reiscomfort is hoog, terwijl de inhoud ruim is. Bovendien is dit een moderne auto, dus alles is compleet geconnecteerd. Ook in de smalle straten van de stad kun je prima rijden met deze bedrijfswagen. Dat is nog eens E-mobiliteit met een hoofdletter E.

Ook de Volkswagen ID. Buzz Cargo wordt compleet elektrisch aangedreven. Perfect voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een groenere en duurzamere keuze. Natuurlijk zijn ook de verplichte systemen voor auto’s hierin aanwezig. De ID. Buzz Cargo heeft net wat meer inhoud en is net zo innovatief als de standaard Volkswagen ID. Buzz. De digitale functies maken dit tot een topper.

Volkswagen Multivan

Een andere optie is deze Volkswagen Multivan. Een goede keuze als bedrijfswagen, maar ook een prima alternatief als lease auto. Deze auto is namelijk meer dan geschikt als gezinsauto. Het rijcomfort is, zoals je van Volkswagen gewend bent, bijzonder hoog. Ook dit is een plug-in hybride auto. De Multivan is gebaseerd op de Bulli. Was je daar al fan van, dan is deze auto helemaal een aanrader want in alle opzichten is het een verbetering, van het interieur tot aan het exterieur. Daarom is deze allrounder een uitstekende bedrijfswagen.

Volkswagen Caddy Cargo

Als bedrijfswagen moet je geschikt zijn voor verschillende soorten arbeiders. Het mooie aan de Volkswagen Caddy Cargo is dat zowel koeriers, bezorgers als aannemers voor dit bedrijfsvoertuig kunnen kiezen. Het design van deze auto is op vele fronten een topper, waarbij er genoeg ruimte in de auto zelf is voor alle werkspullen. Het moderne rijhulpsysteem maakt het rijden nog gemakkelijker.

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren