Welke leuke dingen je kunt doen met een Tesla

door admin

Tja, we kennen hem natuurlijk al een lange tijd. De auto’s van Tesla zijn er niet alleen om te rijden, maar komen met allerlei leuke gadgets, die je wellicht niet meteen allemaal kent. Het grote scherm in het midden van het dashboard zorgt voor een grote informatievoorziening tijdens het rijden, maar je kunt het ook voor andere doeleinden gebruiken. Als je lang aan het wachten bent, kun je het zelfs gebruiken voor spelletjes te spelen! In dit blog bericht willen we je verschillende opties laten zien dat je kunt doen met een Tesla!

Online gaan met je Tesla

Een van de dingen die je met je Tesla kunt doen, is spelletjes spelen op het scherm. Zo kun je er bijvoorbeeld Mario kart op spelen, of een van de andere spellen. De Tesla gaat dan automatisch in de gaming mode. Daar blijft het echter niet bij. Je kunt namelijk ook online gaan op je Tesla. Hierdoor heb je enorm veel verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld online gokken via Betsquare.com. Je kunt gemakkelijk het online casino zonder registratie bezoeken, terwijl je rustig in je Tesla zit te wachten. Tot slot kun je het scherm ook op de open haard stand zetten, als je rustig van de sterren wilt genieten met je geliefde.

De Tesla autopilot

Een andere functie van de Tesla is natuurlijk de automatische piloot. Ondanks dat het nog geen complete functie is waarbij je niet hoeft op te letten of de auto verkeerd rijdt, maar hij komt wel in de buurt. Tesla rijders geven regelmatig aan dat ze wel eens gered zijn door de functie. Het corrigeert perfect als de auto een klein beetje uitwijkt over de weg. Hierdoor is het voor veel mensen een stuk veiliger om te rijden, en hoef je geen perfecte bestuurder meer te zijn. Dat is natuurlijk altijd fijn!

Nooit meer last van een dode hoek

Een andere feature in de Tesla die handig is om ongelukken te voorkomen, is de achteruitkijkcamera. Deze kun je aanzetten op het grote scherm, waardoor je precies kunt zien wat er achter je gebeurd. Dit is natuurlijk bekend van het inparkeren, maar helpt je ook als je bijvoorbeeld op de snelweg zit. Je krijgt een veel beter en duidelijker beeld van wat er achter je gebeurd, waardoor je direct kunt handelen als er iets gebeurd. Ga je bijvoorbeeld op een lange vakantie met de Tesla, en moet je een baan opschuiven? Dan kun je erg gemakkelijk in de achteruitkijkcamera kijken of er een auto aan komt. Als dit niet het geval is, weet je dat je veilig kunt schuiven!

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren