Elektrische auto kind

by admin

Elektrische auto kind

Elektrische auto kind

Elektrische auto’s worden steeds populairder. Voor volwassen automobilisten geldt dit wegens het zo min mogelijk te willen uitstoten van CO2. Maar niet alleen voor volwassenen zijn er elektrische auto’s, ook zijn er nu elektrische auto’s voor een kind. Maar dan uiteraard niet voor op de openbare weg. Omdat de mini auto’s elektrisch zijn, dienen de auto’s opgeladen te worden. Dit is een beetje hetzelfde idee als wanneer je je smartphone oplaadt; het heeft een paar uurtjes nodig voordat het weer opgeladen is zodat je het weer kan gebruiken. Aan te raden is om dit in de nacht te doen, zodat je kind er overdag gebruik van kan maken.

De elektrische auto voor een kind kan enkel rijden op een verharde ondergrond. Dit kan zowel binnen als buiten. Wanneer je een elektrische auto aanschaft dat 12 volt gebruikt, is het eventueel mogelijk om de auto op gras te laten rijden. Dit ondervindt uiteraard meer weerstand dan een verharde ondergrond, en zal de accu sneller leeg raken. De snelheid dat de auto maximaal kan maken hangt af van hoeveel volt de auto verbruikt. Zo zijn er varianten die maximaal 4 kilometer per uur rijden, maar ook die 7 kilometer per uur redden. Dat de auto’s geen hogere snelheid maken heeft ook te maken met de risico’s. De modellen zijn uiteraard zo ontworpen dat het voor een kind zo veilig mogelijk is, maar mocht de auto ergens tegenaan rijden, is een botsing met zo een lage snelheid niet schadelijk.

Elektrische auto kind 2 persoons

Er zijn verschillende soorten elektrische auto’s voor een kind in verschillende prijsklassen, van verschillende merken en verschillende modellen. De modellen zijn tegenwoordig zo ontwikkeld dat het zelfs mogelijk is om een elektrische auto voor je kind aan te schaffen waar ze met zijn tweeën in kunnen zitten. Meestal zijn deze modellen gemaakt voor kinderen als ze er met zijn tweeën in zitten, ze maximaal beiden vier jaar mogen zijn, dit wegens het maximale gewicht dat de auto kan hebben. Rijdt je kind er alleen in, is de auto gebouwd voor een kind van maximaal 6 jaar. De prijzen van deze modellen kunnen variëren van €200,- tot €700,-. Dit is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt is voor de auto, en ook de uitstraling. Er zijn namelijk varianten die de uitstraling hebben van een cabrio, maar er zijn ook modellen die er uit zien als een jeep. De cabrio achtige modellen zullen hoger binnen de prijsklasse vallen.

Elektrische auto kind 10 jaar

Niet alleen voor hele jonge kinderen zijn elektrische auto’s ontworpen. Ook voor kinderen van rond de 10 jaar oud, zijn er elektrische auto’s op de markt. Helaas is het in zijn ontwerp nog niet zodanig ontwikkeld dat de auto’s 2 10-jarigen kan hebben, dit wederom wegens het gewicht dat het kan dragen. Ook de modellen voor 10-jarige kinderen zijn variërend. Van een stoere uitstraling als die van een jeep, tot de strakke uitstraling van die van een gloednieuwe BMW. Voor kinderen met een leeftijd van 9 tot 12 jaar is het aanbod iets kleiner dan voor jongere kinderen. Elektrische auto’s voor kinderen betreft voornamelijk een doelgroep met een iets lagere leeftijd. Daarbij is de ombouw de elektrische auto voor kinderen niet altijd sterk genoeg, en wordt bij sommige modellen uit veiligheid oogpunt af geraden om er met een oudere leeftijd in te rijden.

Elektrische auto kind met afstandsbediening

Sommige elektrische auto’s voor je kind zijn uitgerust met een afstandsbediening. Deze kun je gebruiken om een welgenoemde soft start te activeren. Het kan namelijk zijn dat wanneer een kind voor het eerst in een elektrische auto rijdt, en dat wanneer de auto gestart wordt het als een speer naar voren schiet. Dit omdat nog niet goed is aangewend hoe diep het gaspedaal ingedrukt dient te worden om de auto voort te laten bewegen. Om dit schok effect tegen te houden is de soft start optie ontworpen. Met de afstandsbediening kun je instellen dat wanneer de auto net begint met rijden het langzaam optrekt. Niet alleen voor deze optie is de afstandsbediening er. Wanneer je kind nog te klein is en het zelf nog niet goed kan besturen, kun je zelf de auto van een afstand besturen, terwijl je kind er in zit. Wanneer je kind ervaren en oud genoeg is, kun je uiteraard de afstandsbediening achterwege laten en je kind zelf laten rijden.

Elektrische auto kind Mercedes

Een grote fabrikant van de elektrische auto voor je kind is Mercedes. De Mercedes elektrische auto’s zijn zelfs vaak uitgerust met FM radio, om zo de echte auto ervaring te kunnen beleven. Mercedes biedt zijn modellen aan op een zo realistisch mogelijke manier. Ze hebben hierin bestaande modellen nagebootst. Je kunt er zelfs voor kiezen om een zeer klassiek model met een jaren ’50 uitstraling te kopen. Laat je in dit geval het merk Mercedes je niet afschrikken. De prijzen van de Mercedes modellen liggen per se hoger dan die van andere merken. Mercedes biedt een assortiment elektrische auto’s voor je kind in verschillende varianten. Niet alleen de modellen, maar ook het verbruik van aantal volt, 1- of 2-zits en verschillende leeftijden zijn mogelijk bij de modellen van Mercedes. Het gebruik van een afstandsbediening is vaak ook mogelijk, zodat ook voor kleine kinderen veilige ritjes gemaakt kunnen worden in hun elektrische Mercedes.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteren Lees meer