Jouw nieuwe Mitsubishi kun je zonder wachttijd kopen!

door admin

Ben jij van plan een nieuwe Mitsubishi te gaan kopen dit jaar of volgend jaar? Dan heb je vast al gemerkt dat er onder andere door het chip tekort in de auto industrie steeds minder nieuwe modellen beschikbaar zijn. Er worden namelijk heel wat minder auto’s geproduceerd dan voorheen. Hierdoor komt het vaak voor dat mensen maanden op hun nieuwe auto moeten wachten, of dit nu een leaseauto of een gekochte auto is. Gelukkig heeft Mitsubishi een nieuw platform opgezet om die wachttijden tegen te gaan. Hoe dat platform in zijn werk gaat? Dat vertellen we je in dit artikel!

Het nieuwe platform van Mitsubishi 

Ga je dit jaar een nieuwe Mitsubishi kopen? Dan kun je dit zonder wachttijd doen op het nieuwe platform mitsubishi-kopen.nl. Op dit platform kun je namelijk alle modellen van het automerk vinden die op dat moment beschikbaar zijn bij Mitsubishi dealers in Nederland. Alle bestaande dealers zijn hierop aangesloten, zodat je altijd een behoorlijk aanbod hebt. De auto’s die je hier vindt, zijn dus niet op bestelling, ze staan al klaar om opgehaald te worden. Je hoeft dus niet maanden te wachten op je nieuwe auto, je kunt hem zelfs meteen op gaan halen als je wil. Ze zijn direct uit de voorraad leverbaar. Momenteel is er pas 1 model van het automerk beschikbaar via dit platform, maar dat gaan er in de toekomst meer worden. 

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Het model dat momenteel beschikbaar is via Mitsubishi-kopen.nl is de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, de nieuwste plug-in hybride van het automerk. Het is een SUV met een stoere maar toch elegante uitstraling die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en uitvoeringen. Dankzij het Super All-Wheel Control systeem in de auto in combinatie met de all-season banden rij je veiliger in alle weersomstandigheden. De all-season banden van Mitsubishi hebben een Alpine certificering, wat ze ook geschikt maakt voor de wintersport. Zo hoef je dus niet twee keer per jaar te wisselen tussen je zomerbanden en je winterbanden. 

Transparante verkoopprijzen 

Koop jij jouw nieuwe Mitsubishi via dit nieuwe platform, dan weet je in een oogopslag hoeveel je voor de nieuwe auto gaat betalen. Je krijgt namelijk een overzicht te zien van de beschikbare auto’s en uitvoeringen en de rijklaarprijs die je ervoor betaalt. De uitvoeringen die momenteel beschikbaar zijn via mitsubishi-kopen.nl zijn de Executive editie en de Intense+ editie. Daarnaast zie je ook meteen welke verschillende kleuren Mitsubishi’s er op dat moment op je staan te wachten. Voor nu kun je alleen de Eclipse Cross PHEV kopen via dit nieuwe platform, maar over een tijdje komt daar ook de Mitsubishi ASX bij! 

Related Posts

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Accepteren